Livrare si retur

Livrarea produselor 

Pentru produsele achizitionate in magazinul www.viodecor.ro livrarea se face prin curier rapid GLS:
-Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 198  lei.
-Pentru comenzile mai mici de 198 leitransportul costa 12 lei.

Plata:

  • Se face prin RAMBURS, la primirea coletului,
  • Online – in siguranta cu orice card Visa sau Mastercard (Plata este securizata in 3D Secure. nu se percepe niciun comision suplimentar)
  • Livrarea se face in orice localitate din Romania in 24-62 de ore lucratoare.

Returnarea produselor

In schimbul produsului, va returnam banii sau puteti alege un alt produs.
Daca nu sunteti multumiti de produsele primite sau acestea nu se potrivesc, aveti termen de 14 zile calendaristice in care le puteti returna fara niciun fel de motivatie!

Este suficient sa trimiti in colet, formularul de retur completat. Gasesti formularul aici:  

Pentru a beneficia de drepturile de returnare, trebuie sa va asigurati ca produsul indeplineste urmatoarele conditii:
1. Produsul nu prezinta semne de uzura si zgarieturi
2. Produsul este ambalat corespunzator
3. Odata cu returnarea produselor trebuiesc returnate si eventualele cadouri primite, in ambalajul original.

ATENTIE! Daca va ganditi sa returnati produsul, manipulatil cu mare atentie.

-In cazul in care returnati produsul si nu alegeti un alt produs sau o alta marime, costul transportului este suportat de catre client.

-In cazul in care produsul prezinta un anumit defect la livrarea acestuia, aveti obligatia sa anuntati telefonic in termen de 24 ore, iar impreuna cu produsul in momentul returnarii atasati o foaie scrisa de catre dvs in care precizati acest aspect. In cazul in care nu respectati aceasta conditie returul nu va fi acceptat, urmand sa se intoarca la dvs.

-Nu vor fi acceptate colete returnate cu RAMBURS

Nu vor fi acceptate colete returnate cu plata transportului la noi, viodecor.ro. In momentul in care returnati produsul transportul este suportat de catre dvs.

-Coletele vor fi RETURNATE prin Posta Romana sau Curier Rapid, la adresa:

-In cazul in care ati plasat o comanda in valoare totala de minim 198 lei (beneficiind de transport gratuit), in urma returnarii produsului/produselor, cei 16 lei (costul transportului) va fi retras din suma care urmeaza a fi restituita catre dvs.

Exemplu: la unul sau mai multe produse in valoare de 245 lei, suma restituita va fi de 229 lei. In cazul in care ati plasat o comanda in valoare totala de maxim 198 lei, in urma returnarii, suma restituita catre dvs. va fi contravaloarea produsului/produselor cumparat/cumparate. Exemplu: Produs in valoare de 139 lei + transport 16 lei, suma pe care o vom restitui va fi 139 lei.

In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit iar in urma returnarii unui produs valoarea produselor cumparate scade sub valoarea de 198 lei, gratuitatea transportului se pierde. Prin urmare costul transportului in valoare de 16 lei, se va scadea din suma pe care trebuie sa v-o  restituim. (exemplu: in cazul in care ati beneficiat de transport gratuit la achizitionarea unui/unor produs/produse cu o valoare de minim 198 lei si doriti sa vi se restituie banii, suma restituita va fi suma platita pe produs/produse -(minus) taxa de transport in valoare de 16 lei.

Contravaloarea produselor returnate va fi restituita in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii acestora astfel:
– Virament bancar : din contul VioDecor direct in contul dvs. Situatie in care trebuie sa ne transmiteti, odata cu produsul: NUME TITULAR CONT, (Numele pe care este realizata comanda) NUMAR CONT BANCAR si BANCA la care aveti contul- scrise cu  majuscule.
SAU

Schimbul produselor

Daca doriti sa schimbati produsul comandat cu un altul, va trebui sa completati formularul de retur:  iar in campul OBSERVATII sa specificati de ce doriti schimbul.

  • Primul schimb este gratuit iar pentru urmatorul schimb, costul transportului este 26 lei. (16 lei pentru noul produs + 11 lei pentru produsul returnat).
  • Eventualele vouchere completate in pagina de comanda, pentru efectuarea unui schimb, nu vor fi luate in considerare!
  • Daca noul produs are un pret mai mare decat cel returnat, va trebui sa achitati curierului diferenta de pret.
  • Daca noul produs are un pret mai mic decat cel comandat initial, va vom restitui diferenta in CONTUL dumneavoastra bancar, (caz in care va rugam ca odata cu produsul returnat sa ne transmiteti in colet pe o foaie A4 datele complete ale contului dumneavoastra).

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile noastre mentionate mai sus, iar in cazul in care aveti nelamuriri va rugam sa ne contactati telefonic la numarul: 

0725980888

ORICE RETUR CE NU RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE VIODECOR, VA FI REFUZAT.