Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. www.viodecor.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

www.viodecor.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.viodecor.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor magazinului www.viodecor.ro fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.viodecor.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru www.viodecor.ro sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 1. Dreptul de autor a www.viodecor.ro asupra informatiilor publicate pe site.

Intregul continut al site-ului www.viodecor.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea www.viodecor.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Www.viodecor.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.viodecor.ro  numai in limitele metionate in prezentul document.

 1. Produsele si serviciile oferite de www.viodecor.ro pe site-ul www.viodecor.ro politica de preturi

Www.viodecor.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.viodecor.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. O parte din produsele prezentate in magazin sunt vandute prin program de afiliere. Cumparand de la vanzatorii finali, aceia sunt raspunzatori pentru marfa vanduta. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA  si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

 1.  Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
 2. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite,stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie Www.viodecor.ro nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu.

Continutul www.viodecor.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Www.viodecor.ro si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

 1. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.viodecor.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin prin card bancar. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in cont. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul www.viodecor.ro  si achitate cu cardul sunt procesate de catre mobilpay.ro. Www.viodecor.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Plata produselor prin programul de afiliere, se fac conform termenelor si conditiilor de pe site-ul final.

 1. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid. In Europa livrarea se efectueaza prin curier rapid iar in tarile din afara Uniunii prin Posta Romana.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. Www.viodecor.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

– 15 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 198 RON

– GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 198 RON

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare.

Www.viodecor.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Www.viodecor.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, prote ste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Www.viodecor.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Www.viodecor.ro  de la acest client.

 1. Garantia produselor

www.viodecor.ro ofera garantie pentru produsele comercializate exclusiv, insa nu raspunde pentru produsele comercializate pe site-urile partenere. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copie de pe factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 1. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu www.viodecor.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din www.viodecor.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (client@viodecor.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, ambalaj deteriorat, etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat rapid (nu se accepta Posta Romana). Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie,

www.viodecor.ro va inapoia  contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat.

Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari www.viodecor.ro, pe tel sau email, pentru conciliere interna luati legatura cu Mario Gheorghicescu, la adresa de e-mail mario.gheorghicescu@gmail.com

 1. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.viodecor.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.viodecor.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. www.viodecor.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Www.viodecor.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Www.viodecor.rosi partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.viodecor.ro este gazduit de serverele unei terte firme. www.viodecor.ro  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actual izari ale scripturilor programate. Www.viodecor.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.viodecor.ro. Www.viodecor.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.viodecor.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 1. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.viodecor.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Www.viodecor.ro detine toate drepturi le asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.viodecor.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.viodecor.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Www.viodecor.ro nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Www.viodecor.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Www.viodecor.ro are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 1. Politica de confidentialitate

Www.viodecor.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Www.viodecor.ro  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Www.viodecor.ro nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa client@viodecor.ro .

Www.viodecor.ro se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.viodecor.ro sunt transmise pe cale electronica, Www.viodecor.ro nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Www.viodecor.ro va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Www.viodecor.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Www.viodecor.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Www.viodecor.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Www.viodecor.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Www.viodecor.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.viodecor.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.viodecor.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Www.viodecor.ro a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.viodecor.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.viodecor.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

www.viodecor.ro foloseste cookie-uri ce le foloseste pentru retargetare cu ajutorul partenerului nostru Adroll. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. 

 1. Modificarea datelor cu caracter personal

Daca doriti modificarea sau stergerea datelor dvs. din sistemele noastre, va rugam sa ne contactati prin email la adresa: client@viodecor.ro

 1. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.viodecor.ro  si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.viodecor.ro , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.